rgf logo glod

Cup Denmark 2015

Vi har nå åpnet for påmelding til Cup Denmark. Dette har vært en populær turnering for norske lag der alt finne på samme område.

Cup Denmark er en av Skandinavias største og mest internasjonale fotballturnering og har et stort utvalg av aktiviteter ved siden av fotballen. Drøyt 150 lag fra over 20 land forventes å delta, bl. annet Sverige, Danmark, Norge, Finland, USA, England, Irland, Skottland og Tyskland. Utover selve cupen tilbyr vi åpningsseremoni, ledertreff, disco, fotball fristyle og mulighet til å besøke den fantastiske Ishøj Strand og København. Besøk på den populære fornøyeslesparken Bakken kan også bestilles gjennom oss. Turneringen spilles i Ishøj som er ca. 15 min med bil fra København sentrum. Alt finnes i gangavstand, 15 flotte fotballbaner, innkvartering, shopping, strand og tog inn til København sentrum. Velkommen til Cup Denmark, turneringen som har alt!

CupDenmark2015 

Ved bestilling før nyttår får dere med en leder gratis.

Mer info om Cup Denmark 2015

Flyers Cup Denmark

Absolutt sportsreiser har nå inngått samarbeid med klubbinntekt.no. Sammen med selve reisen og arrangementet kan vi nå tilby inntektsmuligheter for å finansiere reisen også. Besøk klubbinntekt.no ved å trykke på logoen under.

klubbinntekt