rgf logo glod

Våre hoteller i Antalya

Våre hoteller i Lara område ligger mellom 12 og 14 km fra flyplassen. Dette gjør at man raskt er på hotellet etter flyturen fra Norge. I Lara område finnes det små shoppingsenter, butikker og restauranter. Ønsker man mer shopping er ikke veien lang til Antalya her man har store shoppingsentre og ikke minst den koselige gamlebyen. Her kan vi ordne transfer og drar man til shoppingsenteret Mark Antalya er man en gåtur unna gamlebyen.

Det første hotellet vi kommer til er Miracle Resort***** som er et utmerket hotell som har alt man kan ønske seg. Dette er et hotell som hvert år får besøk av internationale topplag.

Miracle2    Miracle3

Nabohotellet til Miracle er Titanic Beach Resort*****. Hotellet er en kopi av Titanic og både interiør og de ansattes uniformer bærer preg av det maritime. Har man ikke sett filmen før blir det en god anledning til dette da den går på de fleste tv skjermer rundt om på hotellet.

Titanic1     Titanic2

Det siste hotellet i Lara område er Fame Residence Lara***** . På dette hotellet vil alle lag føle seg hjemme i den hyggelige atmosfæren. Hotellet har 2 flotte baner som ligger på sportssenteret som ligger kun 1,5 km fra hotellet.

Fame1     Fame8

Kun noen få kilometer fra Lara ligger Kundu med våre bestselgere i Tyrkia Wow Topkapi og Kremlin Palace. Bor man på det ene hotellet kan man bruke alle fasiliteter på det andre hotellet også.

Topkapi4      Kremlin11

Alle våre fotballhotell har utendørs- og innendørs svømmebasseng, helsestudio og spa. Hotellene i Lara ligger helt nede ved stranden så en dukkert for de tøffe er obligatorisk på treningsleir.

For mer info om hva som er inkludert i våre fotballpakker til Tyrkia kan dere se her. Opplev det beste av det beste med en treningsleir i Tyrkia.