rgf logo glod

Treningsleir Spania

Spania er også et populært sted å reise på treningsleir. Her bruker man rutefly og velger selv hvor mange dager man ønsker å være borte. Her har vi priser fra 1.995,- for 5 dager, 4 netter med helpensjon og del i trippelrom. Vi er selvfølgelig også behjelpelig med fly fra din flyplass.

Et av våre mest populære hoteller er Albir Garden*** som ligger i Alfas del Pi. Hotellet er et leilighetshotell, der man har eget soverom, stue og kjøkkenkrok. Ønsker man å bo i hotellrom kan Albir Playa**** anbefales. Begge hoteller ligger i utkanten av Alfas del Pi.

AlbirGard27   AlbirPlaya1

Nærmeste flyplass til Alfas del Pi er i Alicante og det tar ca. 45 min med buss. Lander man i Alicante har vi også anlegg i Torrevieja som er er ca. like langt fra flyplassen som Alfas. I Torrevieja har vi hotell Cabo Cervera*** som vårt hotell og de vet hva fotball lag trenger.

Hotell

Eller hva med å reise til Lloret de Mar som ligger ca. 1 times kjøretur fra Barcelona by. I tillegg kan vi tilby billetter til Barcelonakamp. Her får de som reiser på treningsleir med oss spesialpris på billettene. Lloret de Mar er en av Costa Brava kystens største perle med høye fjell rundt byen er klimaet behagelig allerede tidlig på sesongen. Her har man alt man har behov for og det er ikke langt til det sjarmerende sentrum av byen med gågater. Vi har 3 hoteller i Lloret de Mar alle med kort vei til sentrum, baner og strand. Hotellene er Guitart Resort***, Samba*** og Olympic Park****.

Guitart2     samba2     Olympic1

Trykk her for å se hva som er inkludert i våre pakker til Spania. 

Absolutt sportsreiser har nå inngått samarbeid med klubbinntekt.no. Sammen med selve reisen og arrangementet kan vi nå tilby inntektsmuligheter for å finansiere reisen også. Besøk klubbinntekt.no ved å trykke på logoen under.

klubbinntekt