rgf logo glod

Golf i Tyrkia

Cornelia1

Vi selger nå golfpakker til Belek i Tyrkia. Belek er kjent for sine luksushoteller og fantastiske golfbaner. Priser fra 7950,- for en uke inkludert fly, del i standard dobbeltrom med all inklusive og 3 golfrunder.

Belek ligger en halvtimes kjøretur fra Antalyas internasjonale flyplass. Førsteklasses baner, fremragende fasiliteter og høy komfort gjør Tyrkias golfeldorado til en favoritt blant golfere fra hele verden.

Belek har raskt kommet på topplisten over Europas beste golfdestinasjoner. De fleste banene er designet av internasjonalt ledende designere og arkitektbyråer. Denne helårsdestinasjonen har vært vertskap for et antall internasjonale turneringer, og kan med sine 14 baner tilby utfordringer på alle nivåer. Du kan også kombinere to baner av ulik vanskelighetsgrad. Vi hjelper deg med å velge det som passer best for deg.

Langs den flotte stranden ligger førsteklasses hotell med tilhørende golfklubber på rekke og rad. Her kan du kombinere glimrende golfforhold med sol, bad, komfort og deilig mat i nydelige omgivelser. Banene ligger i tilknytning til ditt hotell. Velger du, Sirene Golf Resort, spiller du på Antalya Golf Cub’s PGA Sultan og The Pasha. Bor du på Cornelia Delux Resort eller Crystal TAT Beach Hotel har disse egne baner. Alle våre kunder kan også spille på populære National Golf Club.

Absolutt Sportsreiser samarbeider med Tyrkiareiser og Matrix Travel. De er med sine 12-års erfaring spesialist på golfreiser. Proffesjonalitet og effektivitet står i sentrum. Matrix Travel er lidenskapelig opptatt av gode golfopplevelser!  På reisemålet møtes du av en engelsktalende guide og pro som tar hånd om alle praktiske detaljer.

Fra Oslo har vi ukesturer med vårt charterfly med avganger 21/2, 28/2 og 7/3. Vi kan også skaffe golfturer på andre avganger.

Ønsker dere å vite mer om hotellene og hva som er inkludert i våre golfpakker, trykk på linkene til hotellet over.

 

 

Absolutt sportsreiser har nå inngått samarbeid med klubbinntekt.no. Sammen med selve reisen og arrangementet kan vi nå tilby inntektsmuligheter for å finansiere reisen også. Besøk klubbinntekt.no ved å trykke på logoen under.

klubbinntekt