rgf logo glod

Treningsleir Spania 2016

Vi har priser fra 2.295 som inkluderer 5 dager, 4 netter med helpensjon i trippelrom på 3*** hotell. Ønsker man og bo i dobbeltrom og en litt høyere standard har vi priser fra 2.495 i i dobbeltrom på 4**** hotell.

Våre hoteller i Barcelona ligger i Lloret de Mar som er ca. en times kjøring fra Barcelona by. Lloret de Mar er en av Costa Brava kystens største perle med høye fjell rundt byen er klimaet behagelig allerede tidlig på sesongen. Her har man alt man har behov for og det er ikke langt til det sjarmerende sentrum av byen med gågater. Ønsker man en tur inn til Barcelona fikser vi det og ønsker man å få med seg Barcelona spille i La liga er det muligheter for det. Her har vi spesial tilbud til våre lag som er på treningsleir :) Vi har 3 hoteller i Lloret de Mar alle med kort vei til sentrum, baner og strand. Hotellene er Guitart Resort***, Samba*** og Olympic Park****.

OlympicR11

Reiser vi litt lengre sør i Spania kommer vi til Alicante som er flyplassen som brukes til våre anlegg i Alfas del Pi og Torrevieja som begge ligger ca. 45 min fra flyplassen.

I Alfas del Pi har vi leilighetshotell Albir Garden***, der man har eget soverom, stue og kjøkkenkrok. Eller man kan velge vanlig hotel Albir Playa****. Begge hotellene er populære blant våre gjester.

 AlbirGard14

I Torreiveja har vi hotell Cabo Cervera*** som ikke bare kan ta i mot fotballag. Her finnes også anlegg for friidrett, svømming og alle hallidretter.

Balkong

For mer info om hva som er inkludert i våre fotballpakker til Spania trykk her.

Absolutt sportsreiser har nå inngått samarbeid med klubbinntekt.no. Sammen med selve reisen og arrangementet kan vi nå tilby inntektsmuligheter for å finansiere reisen også. Besøk klubbinntekt.no ved å trykke på logoen under.

klubbinntekt