rgf logo glod

Treningsleir Tyrkia i april fra 5.190,-

Miracle10

Er du lei av vinteren i Norge? Hva med å bestille neste års treningsleir nå. Ønsker du en billig leir er april måneden Vi har priser fra 5.190,- på 5 stjerners all inklusive, fly t/r Oslo - Antalya og transfer t/r flyplass - hotell

Våre anlegg i Tyrkia ligger rett utenfor Antalya noe som gjør transferen til hotellet kort. Her ligger våre hoteller på rekke og rad med Miracle Resort***** og Titanic Beach Resort***** i Lara og våre bestselgere Wow Kremlin Palace***** og Wow Topkapi Palace***** i Kundu område. Her er det slik at bor man på det ene hotellet kan man benytte seg av fasilitetene på det andre Wow hotellet. Vi har også hoteller i Belek og Side om det er ønskelig. Alle våre hoteller i Tyrkia er 5***** all inklusive og har strandbeliggenhet. Her får man mye for pengene og vi har ledige seter både i uke 8, 9 og i påsken. I Tyrkia får man trene på grønne gressbaner i shorts og t-skjorte, bo på flotte hoteller, kanskje ta seg en dukkert i bassenget eller havet, slappe av mellom øktene og ikke minst man får være sammen og bygge lag. Det er ingen som trenger å løpe avgårde for å rekke noe annet.

I Spania har vi våre mest populære anlegg i Alfas del Pi og Lloret de Mar. Alfas del Pi ligger ca. 45 min fra flyplassen i Alicante. Her har vi et leilighetshotell som heter Albir Garden*** og et hotell som heter Albir Playa**** I Lloret det Mar er våre hoteller Evenia Olympic**** og Guitart Resort*** som er ca. en times kjøring fra Barcelona. Dette gjør at om man ønsker kan man dra å se på Barcelona spille kamp eller rett og slett dra å shopping. Begge hotellene ligger i gåavstand til stranda.

Ta kontakt på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på telfon 943 18 463 for en hyggelig fotballprat.