rgf logo glod

Treningsleir Tyrkia i april fra 5.190,-

Miracle10

Er du lei av vinteren i Norge? Hva med å bestille neste års treningsleir nå. Ønsker du en billig leir er april måneden Vi har priser fra 5.190,- på 5 stjerners all inklusive, fly t/r Oslo - Antalya og transfer t/r flyplass - hotell

Våre anlegg i Tyrkia ligger rett utenfor Antalya noe som gjør transferen til hotellet kort. Her ligger våre hoteller på rekke og rad med Miracle Resort***** og Titanic Beach Resort***** i Lara og våre bestselgere Wow Kremlin Palace***** og Wow Topkapi Palace***** i Kundu område. Her er det slik at bor man på det ene hotellet kan man benytte seg av fasilitetene på det andre Wow hotellet. Vi har også hoteller i Belek og Side om det er ønskelig. Alle våre hoteller i Tyrkia er 5***** all inklusive og har strandbeliggenhet. Her får man mye for pengene og vi har ledige seter både i uke 8, 9 og i påsken. I Tyrkia får man trene på grønne gressbaner i shorts og t-skjorte, bo på flotte hoteller, kanskje ta seg en dukkert i bassenget eller havet, slappe av mellom øktene og ikke minst man får være sammen og bygge lag. Det er ingen som trenger å løpe avgårde for å rekke noe annet.

I Spania har vi våre mest populære anlegg i Alfas del Pi og Lloret de Mar. Alfas del Pi ligger ca. 45 min fra flyplassen i Alicante. Her har vi et leilighetshotell som heter Albir Garden*** og et hotell som heter Albir Playa**** I Lloret det Mar er våre hoteller Evenia Olympic**** og Guitart Resort*** som er ca. en times kjøring fra Barcelona. Dette gjør at om man ønsker kan man dra å se på Barcelona spille kamp eller rett og slett dra å shopping. Begge hotellene ligger i gåavstand til stranda.

Ta kontakt på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på telfon 943 18 463 for en hyggelig fotballprat.

 

 

 

Absolutt sportsreiser har nå inngått samarbeid med klubbinntekt.no. Sammen med selve reisen og arrangementet kan vi nå tilby inntektsmuligheter for å finansiere reisen også. Besøk klubbinntekt.no ved å trykke på logoen under.

klubbinntekt