rgf logo glod

Treningstur for jenter - Tyrkia 2020

 Topkapi12   Topkapi15   Topkapi13

TRENINGSTUR FOR JENTER TIL TYRKIA PÅ 5***** ULTRA ALL INKLUSIVE 17-23.10.2020

Oktober måned kan være en mørk og trist måned. Hva med å lyse den opp med en uke i Tyrkia på 5 stjerners ultra all inklusive og ikke minst trening som gir deg overskudd og energi til å ta fatt på vinteren?

Hvem passer turen for?
Jenter i alle aldre. Her vil man få en uke med mange muligheter for trening på luksushotell, der man kun kan tenke på seg selv. Dette er et tilbud for alle, om du trenger et spark i rompa for å komme i gang eller om du er godt i gang og trenger ny inspirasjon. Man kan velge om man vil ha mye trening og litt avslapping eller lite trening og mye avslapping? Det er opp til deg. Man velger selv hvilke timer man ønsker å delta på.

Dette kan du forvente deg av uka

- 2-3 økter hver dag
- Morgentreninger, forhåpentligvis i soloppgang
- Variert trening
- Øvelser tilpasset hver enkel
- Tilbakemeldinger på videre trening om ønskelig
- Sosial tur med både trening og avslapping

Dagsprogram – med ca tider

07:30 – Morgengym
09:00 – Frokost
12:30 – Trening
13:30 – Lunsj
18:00 – Kveldsøkt
20:00 – Middag

Detaljert program kommer 2 uker før avreise

Beskrivelse av timene finner du her

Alle timene passer for alle og man styrer selv belastning uti fra sitt nivå. Man bestemmer også hvilke tider man ønsker å delta på.

Instruktører
Lene Ebbestad
er utdannet PT gjennom AFPT som gir henne en EHFA nivå 4 sertifisering. Det gjør henne attraktiv som PT i både inn- og utland. Hun jobber som PT og har saltimer på Fitnessplanet i Svelvik. Lene er også utdannet og jobber som helsesekretær. Lene har lang erfaring og elsker og drive med idrett. Lene er ei energisk dame. Hennes energi smitter fort over på deltagerne og man klarer alltid litt mer enn det man tror.

Kjersti Thun er sammen med sin mann Roy eier av Absolutt Sportsreiser AS og tidligere toppspiller i fotball. Gjennom et langt fotballiv vet hun hva som kreves for å prestere best mulig og gjennomføre det man ønsker. I den daglige jobben er oppgavene og legge til rett for at klubber som ønsker å reise på treningsleir får et godt utbytte både sportslig og sosialt.

Sted
Tyrkia – Antalya – Kundu. Kundu ligger ca. 15 min med buss fra flyplassen

Hotellet
Swandor Hotels & Resort TopKapi Palace***** er et 5 stjernes ultra all inklusive med alle fasilitetene du kan tenke deg. Her kan man slappe av på solsenga ved bassenget eller havet mellom øktene. Kanskje ønsker man en dukkert i Middelhavet eller hva med å unne seg en full pakke på Spa med tyrkisk Hamam og massasje (koster ekstra). Maten på dette hotellet er veldig bra og utvalget stort. Ønsker man en egen økt på Fitnessenteret er det også mulig.

Måltider
All inklusive inngår og innebærer at man stort sett 24/7 har mat og drikke tilgjengelig. Frokost, lunsj og middag serveres i form av buffe, men man kan også velge å spise lunsj på de andre restaurantene som er er på hotellområde. En av kveldene vil vi også benytte oss av en av Al a carte restaurantene på hotellet.

Romfordeling
Prisen gjelder når to deler rom. Det er både sosialt og hyggelig å dele rom. Har man ønsker om hvem man vil dele rom med så skriver man det ved påmelding. Ønsker man ikke å dele rom med noen er det også mulig mot et tillegg. Tillegget er da 1500,- for hele perioden. Om antallet ikke går opp eller at den du reiser sammen med avbestiller oppholdet må man betale enkeltromstillegg. 

Praktisk info om turen og påmelding finner du her


Hvorfor velge akkurat denne turen med oss?

Erfaring og kvalitet
Absolutt Sportsreiser AS har vært på markedet når det gjelder treningsleir for klubber i over 15 år. Vi skreddersyr opplegg for klubber uti fra deres ønsker og Tyrkia er et av våre favorittland. Vårt mål er at lagene skal komme hjem med gode opplevelser både sportslig og sosialt som ofte er en like stor del av turen. Det å starte treningstur for jenter er noe vi har tenkt og hatt et ønske om i flere år og endelig er vi klare. Vi har vært på leit etter "riktig" instruktører og føler vi har gjort det ved å ta med oss Lene sammen med Kjersti. Lene er ei jente som brenner for trening og elsker sport og hun har et bredt utvalg av timer. Dette gjør at vi kan kjøre varierte treninger hver dag.
Sted
Tyrkia er kjent for sine lukseriøse hoteller. Her bor man på 5 stjerners ultra all inklusive der man kan leve 6 netter i luksus. Tyrkia er helt klart stedet man får mest for pengene og har man betalt for turen og kjøpt visum, skal man ikke trenge lommepenger. 
Pris
Turen vår er gunstig på pris. Man får mye for pengene og mye ut av dagene med tidlig fly ned og seint fly hjem. 

Ved spørsmål, ta kontakt med Kjersti på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 918 77 545.

Pris fra 8.990,-

Bilder fra hotellet

 

 Vi er selvfølgelig medlem av reisegarantifondet som gir deg som reisende en trygghet ved å reise med oss. 

 

Absolutt sportsreiser har nå inngått samarbeid med klubbinntekt.no. Sammen med selve reisen og arrangementet kan vi nå tilby inntektsmuligheter for å finansiere reisen også. Besøk klubbinntekt.no ved å trykke på logoen under.

klubbinntekt