rgf logo glod

Cornelia Deluxe Resort (Belek)

Cornelia Deluxe Resort*****

Hotellet:

Dette lyse og lekre luksushotellet har noe for alle. Her kan man velge og vrake i aktiviteter og tilbud for store og små. Med hele 6 restauranter, 8 barer, 3 tennisbaner og 7 svømmebasseng er det lett å fylle dagene med gode opplevelser.

Cornelia Deluxe Resort tilbyr ulike fasiliteter som treningssenter, innendørspool, tyrkisk bad og Spa-avdelingen med jacuzzi og massasje. Barna vil kose seg i vannskliene, og de minste har eget babybasseng med 15 cm vanndybde. Underholdning hver kveld. Stort og stilig bassengområde som inkluderer hele 5 utendørsbasseng. Flotte hager. Egen stranddel hvor solsenger, madrasser og parasoller er gratis for hotellets gjester.

Baner:

Dette fantastiske anlegget er designet av Nick Faldo og åpnet i november 2006. Banen består av 3 ulike 9-hulls baner, King Course, Queen course og Prince course som kan kombineres til ulike 18-hullsbaner. Banen er underholdende og utfordrende og vanskelighetsgraden er varierende, noe som gjør at den passer for alle. Signaturhullet er hull #7 på Prince course “Faldo`s choice”. Cornelia er en av Beleks dyreste baner men den byr på en opplevelse du sent vil glemme.

Andre Fasiliteter:

Driving Range med 80 utslagssteder

To putting greener

To chip/pitch greener

Klubbhus med restaurant, irsk pub og proshop. Gratis transfer om man bor på Cornelia Deluxe Resort. Transfer mellom hotellet og andre baner inngår ikke i prisen, men det kan bookes.

Banefakta:

Banens lenge: King course 6411m, Queen course 6373m & Prince course 6324m
Banens par: 72
Handicap: 28 herrer og 36 damer
Banetype: Park/skogsbane
Gress: Bermuda
Golfbil kan leies mot avgift

Golfkøller, golfbil og golfvogner kan leies. Bestilles og betales direkte til hotellet.

Merk at avbestilling av bestilte starttider skal gjøres senest 45 dager før avreise. Avbestilling mindre enn 45 dager før avreise belastes med 100% av starttidens pris.

Avstand til Belek: 2,5 km
Avstand til Alanya: 110km
Avstand til Antalya: 30km

Inkludert i våre golfpakker er:

  • Fly t/r Oslo - Antalya
  • Vanlig bagasje + 1 stk golfbag
  • 8 dager, 7 netter i standard dobbeltrom
  • All inklusive
  • Engelsktalende guide og pro som tar hånd om alle praktiske detaljer
  • 3 eller 5 runder golf, avhengig av hvilken pakke man velger

Priser fra 8.750,- avreiser 21/2, 28/2 og 7/3.

Ta kontakt for en hyggelig golfprat og uforpliktende golftilbud :)

 

Absolutt sportsreiser har nå inngått samarbeid med klubbinntekt.no. Sammen med selve reisen og arrangementet kan vi nå tilby inntektsmuligheter for å finansiere reisen også. Besøk klubbinntekt.no ved å trykke på logoen under.

klubbinntekt