rgf logo glod

Stoppen SK, damer 2 div

 

Lasse

Påsken 2016 reiste Stoppen SK damer/J19 på treningsleir til Topkapi, Tyrkia med Absolutt Sportsreiser AS. Det var et gjennomført og godt opplegg lags av reisearrangør. Treningstidene var lagt til rette, og hvis vi ønsket å bytte treningstider et par dager var de veldig behjelpelig med dette også. Stedet vi kom til var et veldig bra hotell med gode baner tilknyttet området, og et sportssenter med enda flere baner en kort busstur unna.

Absolutt Sportsreiser AS hadde sørget for at alle jentene bodde på Deluxe family rom for 4 personer, og at trenere hadde vært sitt store flotte rom. I tillegg hadde de ordnet et rom med massasje benk og et eget rom til ha utstyr på. Det var også lagt til rette for klesvask, denne ble hentet på avtalt tidspunkt vær kveld og levert tilbake igjen senere samme kveld. Vi hadde to jenter som meldte seg på til turen bare 2 uker før vi skulle dra, men da vi kontaktet reisearrangør hjalp de oss med dette umiddelbart slik at begge jentene fikk plass på flyet, og de hadde ordnet slik at hele laget satt samlet begge veier.

Vi sitter igjen med en veldig god opplevelse, og det er takket være et gjennomført og proft produkt levert av Absolutt Sportsreiser AS. Dette er et reiseselskap jeg kan anbefale på det sterkeste til slike turer for fotballklubber.

Takker Absolutt Sportsreiser AS for alt de ordnet for oss i forkant av reisen og under oppholdet, og gleder meg allerede til neste tur.

 

Sportslig hilsen

Lasse Paulsen

Hovedtrener Stoppen SK dame/J19