rgf logo glod

Ifa Buenaventura (Gran Canaria)

Hotell IFA Buenaventura***

Hotell IFA Buenaventura ligger ca. 1 km utenfor sentrum av Playa del Ingles, sørøst på Gran Canaria og ca. 7 minutters spasertur fra stranden. De har to store basseng ute, der et av dem er oppvarmet gjennom vinteren. Buenaventura har et variert underholdningsprogram for barn og voksne. Av aktiviteter har de basketball, tennis, minifotball, beachvolleyball, bordtennis, biljard, spillrom, i tillegg til et bra utrustet helsestudio. I dette området har man tilgang til to naturgressbaner og en kunstgressbane for fotball, samt haller for innendørsidretter og utendørssvømming.

Rommene på Buenaventura er store og har egen balkong med utsikt over hagen eller svømmebassenget. Alle rommene har TV og det er mulig å leie safe. Dette hotellet har all inklusive, så her har man tilgang til mat og drikke inkludert i prisen, store deler av dagen. Gratis drikke fra 11:00-23:00.

Resepsjonen er åpen 24 timer og tilbyr bil-, sykkelutleie og valutaveksling. Hotellet har egen skjønnhetssalong og flere butikker. Dette hotellet ligger snaut 25 min fra flyplassen i Las Palmas.

 

Avstand fra flyplass: Ca. 28 km Avstand til sentrum: 1 km (Playa del Ingles)
Pensjon: All Inklusive Antall senger/rom 2-3
Avstand til gressbane: 1,5 - 1,7 km Antall baner: 2
Avstand til kunstgressbane: 2,5 km Antall baner: 1
Kontakt oss