rgf logo glod

Vik Gran Hotel Costa del Sol (Mijas)

 

Vik Gran Hotel Costa del Sol****

Malagaområde har de siste årene blitt det mest populære stedet i Spania. Her er det god temperatur for trening i vinteremånedene. Vik Gran Hotell er et av dem med gangavstand til både kunstgressbane og hall, og etterhvert åpner også den splitrende nye svømehallen. Hotellet er strandhotell med de muligheter det byr på og alle rom har balkong med havutsikt.

Vik Gran Hotel Costa del sol ligger i La Cala de Mijas som betyr mijasviken og var tidligere en liten fiskelandsby. La Cala de Mijas, eller bare La Cala som man sier på folkemunne, ligger noen kilometer fra Fuengirola i retning Marbella. I dag er det mer en badeby, men har en voksende befolkning i moderne boligområder hovedsakelig på den andre siden av kystveien A7. I sentrum av La Cala er det er stort utvalg av butikker og restuaranter og det er et naturlig handelssentrum for alle som bor mellom El Faro og Calahonda.

I La Cala finnes det en meget fin strand og på strekningen mellom La Cala og Marbella ligger flere av de vakreste strendene på Costa del Sol.

 

Avstand fra flyplass: Ca. 32 km Avstand til sentrum: 0 km 
Pensjon: Helpensjon Antall senger/rom 2
Avstand til kunstgressbane: 1,5 km Antall baner: 1
Kontakt oss