rgf logo glod

Om oss

Kunnskap

Vi gir den beste rådgivning og hjelper dere med å velge riktig reisemål. vårt kontaktnett dekker nesten hele Europa og mange av disse kontakter spør oss om råd kontinuerlig.

Trygghet

Vi har mange referanser å henvise til. Selvsagt har vi også lovpålagt reisegaranti som gir dere trygghet og sikkerhet.

Priser

Vi streber alltid etter å tilby markedets laveste priser uten å gi avkall på våres høye kvalitetskrav. Dere skal aldri behøve å betale mer enn nødvendig. Ingen ubehagelige tillegg som gir dere uønskede overraskelser. Våres reisemål er valgt med omtanke og omsorg, uten å tømme deres lommebøker.

Riktig reisemål

Vi arbeider hardt med å kontrollere hvert reisemål og eiere. Vi har stadig en personlig kontakt med våres samarbeidspartnere for konstant å kunne forbedre det for våres kunder, det vil si Dere Norske klubber. Kun de beste klarer våres høye krav. Vi tror på høy kvalitet til riktig pris, alt for å garantere dere et vellykket opphold.

Kundebetjening

Vi er aldri tilfredse før dere er tilfreds. Alle kunder er like viktige for oss, og derfor har vi en personlig oppfølgning med hver kunde etter reisen.

Derfor beholder vi også våres kunder og får hele tiden nye.

Service

Vi er lydhørte over for deres ønskemål og legger stor vekt på å tilby dere det dere ønsker. Vi er aldri mer enn en telefonsamtale borte.