rgf logo glod

Om oss

Starten

Absolutt Sportsreiser AS er en familiebedrift som ble startet i 2003 av Roy Tommy Tollefsen som et enkeltmannsforetak. I 2006 begynte også kona Kjersti Thun og jobbe der og fra 2014 ble aksjeselskapet Absolutt Sportsreiser AS etablert.

Om oss

Familien består i tillegg til Roy og Kjersti av guttene Tobias og Kasper. Roy har spilt fotball fra han var liten og trente sitt første lag når han var 15 år. Han har vært fotballtrener i mange år og vet hva lagene ønsker seg når de skal på tur. Favorittlagene er Lillestrøm og Liverpool og når de spiller så er det de eneste gangene telefonlinja vår er stengt 😉

Kjersti startet ikke med fotball før hun var 13, men har 14 sesonger i Toppserien med Asker, der hun avsluttet karrieren i 2005 med å være tidenes toppscorer i Toppserien. Det ble også noen landskamper i glansdagene. Utenom Absolutt Sportsreiser, har hun et enkeltmannsforetak som heter Fotballjenter. Fotballjenter arrangerer hver sommer fotballskole for jenter av jenter på jenters premisser. I tillegg sitter hun i styret i Svelvik IF og er trener før eldstesønnen sitt fotball lag som er 2006 gutter, så mye tid går med til fotball.

Sammen har vi mange referanser og erfaringer som vi benytter oss av når vi skal lage et best mulig opplegg for lagene.

Mål

Vårt mål er at vi skal kunne bidra til å gi lagene som bestiller treningsleir gjennom oss en god opplevelse fra bestilling til man kommer hjem.

  • Vi skal være gode på service i forkant.
  • Vi har håndplukket våre hoteller og våre samarbeidspartnere.
  • Vi skal gi en god opplevelse både sportslig og ikke minst sosialt som er en stor del av en treningsleir.
  • Vi er aldri lengre unna enn en telefonsamtale
  • Oppfølging underveis og i etterkant om det skulle være noe.

Reisemål

Vi besøker våre reisemål og hoteller med jevne mellomrom for å kvalitetssikre våre reisemål og samarbeidspartnere, slik at de tilfredsstiller våre krav.

Priser

Vi jobber hardt for å gi kunden markedets beste pris ut ifra kvalitet. Det skal ikke komme noen overraskende tillegg utover det som er bestilt og formidlet på bookingunderlaget.

Kundebehandling

Vi er opptatt av kundens ønsker og skreddersyr opplegg som passer for ditt lag og deres ønsker. Vi er ikke fornød før dere er det. Vi er åpne for tilbakemeldinger som kan gjøre oss enda bedre.

Trygghet

Vi har mange faste kunder og mange referanser og vise til. Selvsagt har vi lovpålagt reisegaranti som gir dere trygghet og sikkerhet.

Vårt mål er at man etter en treningsleir skal komme hjem med positiv energi i form av gode treninger og en mer sammensveiset gruppe sosialt.

Vi håper å se dere på tur!

Reisevilkår

Våre reisevilkår finner dere ved å trykke her.