rgf logo glod

Referanser

Tilbakmeldinger 2022

Her er noen av tilbakemeldingene vi har fått fra lag på tur i 2022.

Vi på WANG toppidrett fotball i Stavanger har i en årrekke benyttet oss av Absolutt Sportsreiser. Vi har vært i Tyrkia et par ganger, Tunis var vi i et år, mens de siste årene har vi vært på forskjellige destinasjoner i Spania. De fleste av oss trenere har bred erfaring fra klubber som reiser på treningsleirer. Vi har derfor erfaring fra flere turoperatører. Her vil vi si at Absolutt Sportsreiser er best i klassen. De har avtaler med bra anlegg på alle destinasjonene. Hotellene som blir brukt er av bra kvalitet.  Logistikken til og fra trening fungerer smertefritt. Informasjonsflyten er bra og de prøver å tilpasse opplegget hvis vi kommer med ønsker og innspill. De tar seg av den praktiske delen i forhold til elever og foreldre. I tillegg har det vært med en representant og sett til at alt fungerer når vi ankommer en ny destinasjon. Absolutt sportsreiser er løsningsorienterte, i denne bransjen er det kjempeviktig. Så vi på Wang Toppidrett Stavanger kan anbefale Absolutt Sportsreiser på det varmeste. Det er derfor vi velger dem igjen og igjen.

Wang Toppidrett Stavanger
Gaute Erevik Johannessen
Knut Norgren
Kjetil Østbø
& resten av trenerteamet

Les mer: Tilbakmeldinger 2022

Tilbakmeldinger 2019

 IMG 5768   

Her er noen av tilbakemeldingene vi har fått fra lag på tur i 2019.

Flokken har kommet hjem etter en fantastisk treningsleir i Tyrkia! Gode treninger, bra anlegg, fint hotell og god mat. Alt tilrettelagt for en perfekt uke for lagbygging. Nå står flokken enda mer samlet! Takk til @absoluttsportsreiser for en perfekt treningsleir! Vi kommer tilbake! – Øvrevoll Hosle, kvinner 1 div

Les mer: Tilbakmeldinger 2019

Stoppen Damelag

Stoppen1

 

Stoppen damelag booket årets treningsleir i Spania via Absolutt Sportsreiser og vil anbefale andre lag som vurderer å dra på treningsleir kontakte dem. Gode priser, fleksibelt program og meget god kompetanse om ulike steder å reise til i utlandet. De sørger for tett og god oppfølging hele veien -  i forkant av turen og under hele turen.

Les mer: Stoppen Damelag