rgf logo glod

Referanser

Tilbakmeldinger 2019

 IMG 5768   IMG 6103

Her er noen av tilbakemeldingene vi har fått fra lag på tur i 2019.

Flokken har kommet hjem etter en fantastisk treningsleir i Tyrkia! Gode treninger, bra anlegg, fint hotell og god mat. Alt tilrettelagt for en perfekt uke for lagbygging. Nå står flokken enda mer samlet! Takk til @absoluttsportsreiser for en perfekt treningsleir! Vi kommer tilbake! – Øvrevoll Hosle, kvinner 1 div

Les mer: Tilbakmeldinger 2019

Stoppen Damelag

Stoppen1

 

Stoppen damelag booket årets treningsleir i Spania via Absolutt Sportsreiser og vil anbefale andre lag som vurderer å dra på treningsleir kontakte dem. Gode priser, fleksibelt program og meget god kompetanse om ulike steder å reise til i utlandet. De sørger for tett og god oppfølging hele veien -  i forkant av turen og under hele turen.

Les mer: Stoppen Damelag

Stoppen SK, damer 2 div

Lasse

Vi sitter igjen med en veldig god opplevelse, og det er takket være et gjennomført og proft produkt levert av Absolutt Sportsreiser AS. Dette er et reiseselskap jeg kan anbefale på det sterkeste til slike turer for fotballklubber.

Takker Absolutt Sportsreiser AS for alt de ordnet for oss i forkant av reisen og under oppholdet, og gleder meg allerede til neste tur.

Les mer: Stoppen SK, damer 2 div