rgf logo glod

Referanser

Stoppen Damelag

Stoppen1

 

Stoppen damelag booket årets treningsleir i Spania via Absolutt Sportsreiser og vil anbefale andre lag som vurderer å dra på treningsleir kontakte dem. Gode priser, fleksibelt program og meget god kompetanse om ulike steder å reise til i utlandet. De sørger for tett og god oppfølging hele veien -  i forkant av turen og under hele turen.

Les mer: Stoppen Damelag

Stoppen SK, damer 2 div

Lasse

Vi sitter igjen med en veldig god opplevelse, og det er takket være et gjennomført og proft produkt levert av Absolutt Sportsreiser AS. Dette er et reiseselskap jeg kan anbefale på det sterkeste til slike turer for fotballklubber.

Takker Absolutt Sportsreiser AS for alt de ordnet for oss i forkant av reisen og under oppholdet, og gleder meg allerede til neste tur.

Les mer: Stoppen SK, damer 2 div

UIF Bjørgan, herrer 4 div

David

Vi kan på det varmeste anbefale Absolutt Sportsreiser.

Vi har reist med dem hvert år siden 2010, og har vært kjempefornøyd hver gang.

Tre av disse årene har vi vært på nettopp WOW-hotellene, to ganger på Kremlin Palace, og i år var vi på Topkapi Palace. Hvilet hotell man velger er egentlig helt etter smak og behag, men man kan kanskje oppleve det som litt roligere i vrimleområdene på Topkapi, mens det igjen er bedre plass i de samme områdene på Kremlin. 

Les mer: UIF Bjørgan, herrer 4 div